Binnenkijken

Hier ben je:

Neem een kijkje in ons café

Via bovenstaande fotogalerij kun je alvast binnenkijken bij Café Olivier in Groningen. Het is natuurlijk nog veel leuker om écht een kijkje te nemen in ons Internationaal Biercafé. Je kunt dan direct genieten van bieren en hapjes. Ook zijn er regelmatig activiteiten. Bekijk de bierprofielen van onze partners voor meer informatie over de bieren in ons bierassortiment. Neem contact op voor vragen en opmerkingen over ons café.

Foto’s biercafé en feestcafé

De foto’s van Roelof Feringa geven een goede indruk van Café Olivier, dat bekendstaat als (internationaal) biercafé en feestcafé in Groningen. Die status is te danken aan het gevarieerde bierbestand voor liefhebbers en de mogelijkheid om met groepen iets te vieren. Dat gebeurt vaak. Gasten en groepen in het biercafé/feestcafé treffen elkaar bij de bar, waar we de beste biertjes tappen.

Combinatie met uitjes

Kom binnenkijken bij Café Olivier: bekijk de foto’s en kom langs. Combineer je bezoek aan het café met één of meerdere groepsuitjes. Het team van Olivier Events biedt allerlei uitjes aan voor grote en kleine groepen. Vaak is het café een ideale (start)locatie voor deze activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor spelshows in het café of vertrek vanaf hier voor een citygame in Groningen.

Met partyvervoer naar dit café

Een voertuig huren is het beste idee van vandaag. Bekijk de voordelen van partyvervoer maar eens. Voorpret, iedereen kan flink feesten en er zijn mooie herinneringen in de maak. Uitstekende redenen om voor partyvervoer te kiezen. Zeker wanneer je het pure teamgevoel meetelt. Dat zit wel goed als je met z’n allen een limousine huurt.

Binnenkijken? Locatie Café Olivier

Het is hoog tijd voor een bezoek aan Café Olivier. Je vindt ons biercafé/feestcafé aan de Mauritsdwarsstraat (nummer 29) te Groningen. Bij Contact zie je de routebeschrijving, parkeermogelijkheden en de opties voor het openbaar vervoer.

There is nothing to show here!
Slider with alias Slider-internationaal-boven-recensies not found.