Hier ben je:

Agenda & Activiteiten

Café Olivier organiseert altijd leuke activiteiten voor iedereen. Leuk om bijvoorbeeld met je vrienden aan mee te doen! Of wat te denken van een gezellige borrel met je collega’s na het werk?

 

Maak er een uitje van en combineer dit met entertainment. Op zondagmiddag op stap met je familie? Wij raden een spannende citygame aan!

There is nothing to show here!
Slider with alias Agenda-Activiteiten not found.

Agenda

Bekijk hier onze aanstaande activiteiten. Tip: één keer in de maand organiseren we een ‘proefavond’ in samenwerking met de brouwerij. Er zijn leuke giveaways en wij kunnen alles vertellen over het bier. Regelmatig hebben wij bijpassende hapjes, zodat het bier nog beter tot z’n recht komt. Mis deze speciale avond niet en kom langs bij Café Olivier. Januari 2020

Activiteiten: top 5

In samenwerking met Olivier Events hebben we een ruim assortiment aan groepsuitjes. Moeilijk kiezen? Dit is onze top 5 van de meest geboekte uitjes in en vanuit het café.

5. The Blacklist Citygame

Aan de wandel door Groningen met een virtuele plattegrond en verschillende uitdagingen onderweg. Bij The Blacklist Citygame proberen jullie een moord op te lossen. Een spannend en vermakelijk outdoor uitje.

4. Alles Mag Vandaag!

Deze activiteit brengt allerlei hilarische en bijzondere opdrachten met zich mee. Alles Mag Vandaag zorgt voor een flinke dosis gezelligheid. Een perfect uitje voor een vriendengroep, personeelsfeest of familiedag.

3. Pubquiz spelshow

Bijzonder populair in ons café. Een gezellige spelshow met verschillende vragenrondes en onderwerpen. De Pubquiz is voor elke soort groep geschikt, omdat de spelleider de vragen afstemt op de groep.

2. Oh, wat een decennium!

Het absolute feest der herkenning, een activiteit vol plezier en pure nostalgie. Oh, wat een decennium! Bij dit uitje stappen jullie allemaal in een tijdmachine. Het café blijft de locatie, maar het decennium is veranderd. Terug in de jaren 90!

1. Ik Hou Van Holland spelshow

Hollandse taferelen komen bij elkaar in deze supervrolijke spelshow. Ontdek je kaaskopgehalte, scoor punten met je team en overwin. Dit alles met een sfeerrijke setting in Café Olivier.
There is nothing to show here!
Slider with alias Slider-internationaal-boven-recensies not found.