Hier ben je:

Snowboard Rodeo

Snowboard Rodeo

Een gave variant op de nostalgische Rodeostier. Trotseer de zware pistes en blijf zolang mogelijk staan op de Snowboard Rodeo van Attractieverhuur Olivier. Geschikt voor winterfairs, kerstmarkten en bedrijfsfeesten maar ook tijdens themafeesten Après Ski Party en Winter Wonderland. Leuk voor jong en oud (en de kijkers).

Informatie over deze attractie

479,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 5 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Snowboard Rodeo

Haal je skivakantie naar Nederland met de Snowboard Rodeo van Attractieverhuur Olivier. Dit is een bekende variant van de nostalgische Rodeostier, een klassieker onder de attracties. Dankzij het opvallende uiterlijk en de kleurrijke tekeningen op de valmat is dit een echte publiekstrekker. Het is spannend en gaaf om te doen maar ook een geweldige attractie voor het publiek. Daarnaast is het ook een competitieve attractie. Wie blijft er het langste staan.

 

Trotseer de zware pistes

Wat de Snowboard Rodeo uniek maakt is dat je erop staat in plaats van zit. Buig een beetje door je knieën en trotseer de zware pistes, gelijk een goede training voor het nieuwe wintersportseizoen ook. De attractie wordt geleverd met automatische tijdsmeting. Zo kan zowel de deelnemer als het publiek de tijd in de gaten houden en eventueel registreren om uiteindelijk een winnaar aan te wijzen.

 

Winterfairs, kerstmarkten en festivals

Deze attractie doet het erg goed tijdens themafeesten als Winter Wonderland en Après Ski Party’s maar kan ook prima als standalone ingezet worden op bedrijfsfeesten, winterfairs, kerstmarkten en andere (openbare) evenementen. Wij zetten deze rodeovariant ook vaak in op festivals en scholen. Want deze mechanische snowboard is leuk voor jong en oud. Onze begeleider, die de attractie bediend, zal proberen de durfals zo snel mogelijk van de snowboard te krijgen.

 

Snowboard Rodeo, publiekstrekker

Dit is niet de enige rodeo attractie van Attractieverhuur Olivier. Naast de Snowboard Rodeo hebben we ook nog de Surfplank Rodeo, Voetbal Rodeo en Rendier Rodeo (Kerstvariant). En uiteraard ontbreekt ook Rodeostier ‘Bully’ niet. Als alternatief raden wij onze Sweeper XXL (Stef Stuntpiloot) aan. Naast de begeleiding (standaard 4 uur) verzorgen wij ook het vervoer en de op- en afbouw van deze publiekstrekker.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdsmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder