Français English Nederlands

Steelite

Steelite international is een toonaangevende fabrikant en leverancier van bekroonde, inspirerende producten met bereik voor de internationale horeca. De fabriek is gevestigd in Stoke-on-Trent en is een van de meest moderne en efficiënte porseleinfabrieken in de wereld.

Steelite is opgericht in 1983 en heeft afnemers in verschillende industriële sectoren verspreidt over 120 landen.

Nieuws

September 2013

Na de uiters succesvolle introductie van "Craft Grey" binnen de Steelite Craft lijn is vanaf september nu ook "Craft White" leverbaar!

Nu al in de webshop. => Craft white en grey

Wenst u meer informatie, een brochure of een vertegenwoordigersbezoek? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij Olivier.

Olivier Horeca : 023-5319703 verkoop@olivier.nl


Haarlem, 15 Mei 2012

Sinds lange tijd is naast Steelite International Benelux BV, Olivier de Horeca dealer van Steelite porselein uit Engeland, voor de Horeca sector. Door een wijziging in het distributie beleid levert Steelite International Benelux BV, zoals in alle andere landen, vanaf heden alleen nog via gespecialiseerde dealers uit. Olivier is erg verheugd met het intensiveren van de samenwerking met Steelite International . De hoge mate van betrouwbaarheid, het innovatieve vermogen , de milieubewuste productietechnieken en de sterkte van het porselein (levenslange chipgarantie op alle items), maken wat ons betreft Steelite het sterkste merk voor de professionele gebruiker. Wij nodigen u graag uit om eens te kijken naar een van de fraaie nieuwe lijnen. De meeste nieuwe lijnen worden zelfs zo’n 30% lichter geproduceerd met behoud van de vertrouwde sterkte!

Wenst u meer informatie, een brochure of een vertegenwoordigersbezoek? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij Olivier. Olivier Horeca : 023-5319703 verkoop@olivier.nl U kunt ook altijd contact opnemen met Steelite International Benelux BV, Irving Waas 06-30369185 of 020-6175915 irving@steelite.nl

Met vriendelijke groet,

Olivier

Steelite introduceert 3 nieuwe lijnen.

Optik

''delicate, desirable, detail''

Gewoonweg een verassende lijn die innovatie biedt in de klassieke omgeving. Optik kenmerkt zich door gebruik te maken van contouren wat licht geeft aan het oppervlak van elk exemplaar. Perfect voor banqueting en de klassiek gedekte tafel. Ieder item uit de Optik lijn draagt zijn eigen unieke en symphatieke versie van het reliëf, wat sfeer van individualiteit, verfijning en verrassing aanbrengt.

Craft

''natural, inspired, warmth''

De Craft serie is geinspireerd door generaties van pottenbakkers over honderden jaren. De serie dankt haar schoonheid aan van de glanzende glazuren die met de hand zijn aangebracht. De serie kenmerkt zichzelf met natuurlijke bewerkingen en effecten die door de oven zijn aangebracht.

De edelsteen-achtige glazuren gecombineerd met eenvoudige vormen met een unieke en individudele uitstraling geeft de Craft serie een '' joie de vivre'' uitstraling.

Koto

''dark, dramatic, delectation''

De Koto serie is geinspireerd door de oude Japanse Tenmoke glazuren. De prachtige glazuren variëren subtiel van structuur welke afkomstig is uit het werk van ambachtelijke en traditionele pottenbakkers. De producten zijn met de hand afgewerkt met een krachtige ijzeren rode glazuur met een warm, organisch en glanzend effect.

Bekijk hieronder de brochures van Steelite.Optik

Craft

KotoVoor meer informatie kunt u contact opnemen met onze binnendienst.

Tel: 023 531 97 03

Email: verkoop@oliver.nl

Chipgarantie

Steelite geeft een chipgarantie (kantbreuk) over alle performance en distinction producten volgens de algemene voorwaarden van Steelite.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

ISO 14001 Certificaat

ISO 9001 Certificaat

Case Study

-->

Over Olivier

Service

Volg ons

Inloggen